Açıklama
İÇİNDEKİLER
İşlenmiş Kuzu Proteini (%16), İşlenmiş Hayvansal Protein (%14), Yulaf, Pirinç, Tavuk Yağı, Şeker Kamışı Lifi, Peynir Altı Suyu Tozu, Hidrolize Kuzu Proteini, Mısır Gluteni, Ciğer Aroması, Bira Mayası, Ksilo-Oligosakkaritler, Keten Tohumu, L-Karnitin, Tuz, Yucca Schidigera, Glukozamin, Kondroitin Sülfat, Koruyucular – Antioksidanlar, Kalsiyum, Fosfor, Sodyum, İyot, Çinko, Bakır, Vitamin.A, Vitamin.D, Vitamin.E, Vitamin.C, Vitamin.B1 ‐ B2 ‐ B3.(Niasin) – B6 ‐ B7.(Biotin) ‐ B9.(Folik Asit) ‐ B12, Vitamin.K, Kolin, Kalsiyum Pantotenat.
BİLEŞİM
İşlenmiş hayvansal protein kaynağı (%20) (min. %4 kuzu proteini ), pirinç (%min. 4), buğday(%18) ve buğday türevleri, mısır ve mısır türevleri, bitkisel protein ekstratları, hayvansal yağlar, aromalar, vitamin ve mineral katkılar.
ANALİZ DEĞERLERİ
Besleyici İlaveler | Oran | Ham Madde Bileşen | Oran | |
Vitamin A IU/Kg) | 11.500 | Ham Protein % | 18,00 | |
Vitamin D3 IU/Kg | 1.000 | Ham Yağ % | 8,00 | |
Vitamin E mg/Kg | 80 | Ham Selüloz % | 4,00 | |
Vitamin C mg/Kg | 120 | Ham Kül % | 9,00 | |
L-Karnitin kg/mg) | 200 k | Kalsiyum / Fosfor Ca/p) | 1,5/1,0 | |
Kondroitin Sülfat mg/kg | 400 | Metabolik Enerji kcal/kg | 3600-3800 | |
Glukozamin mg/kg | 650 |
UYARILAR
Serin ve kuru yerde ağzı kapalı olarak veya kapaklı bir kap içerisinde muhafaza edilmelidir
Kuru mama ile birlikte, köpeğinizin su kabında daima temiz ve taze içme suyu bulundurunuz
En kısa depolama ömrü : Üretim tarihinden itibaren 18 ay içerisinde tüketilmelidir
Parti numarası üretim ve üretim tarihi paket üzerinde yazılı
Fabrikamızda ISO 22000, ISO 14001, ISO 9001
GMP Kalite yönetim sistemleri güvencesinde üretilmiştir
Üretim tarihi son tüketim tarihi, parti seri numarası ambalaj üzerinde yer almaktadır
TC Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Gıda Kontrol Genel Müdürlüğünün 07.02.2017 tarih ve aTR-4500126 nolu Yem İşletmesi Onay Belgesi ile,
BASTET SOKAK HAYVANLARI KORUMA DERNEĞİ
İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İZGÖNÜŞÜM AŞ İLE İŞBİRLİĞİ İLE ÜRETİLMİŞTİR
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.